Vijesti

CRNOGORSKI OPOZICIONAR “ČESTITAO” ROĐENDAN NATO PAKTU: “Da Bog da ti bio poslednji”! (VIDEO)

Predsednik prosrpske partije Prava Crna Gora, Marko Milačić, uputio je rođendansku “čestiku” NATO paktu u kojoj poručuje alijansi da je „crna rupa civilitacije.

Milačićevu čestitku prenosimo u cjelini:

NATO, danas puniš 71 godinu. Danas ti je rođendan. Ti si nešto najgore što se dogodilo čovječanstvu. Tvojih 71-u je 71 godina zla za slobodu svijeta. Od kada si rođen, 1949. godine, pa do danas svoj život si posvetio smrti. Ti živiš od tuđe smrti. Ti živiš od laži. Ti živiš od prevare. Ti se hraniš nesrećom slobodnih ljudi i naroda, ti gutaš sve što želi biti slobodno i suvereno, sve što želi biti istina. Ti si jedna velika, ogromna, najveća laž.

Rodio si se u laži. Tvoji roditelji, osnivači, na prvom mjestu SAD, kazali su nam da si rođen da bi se borio protiv komunizma. Protiv Varšavskog pakta. Da bi očuvao mir u poslijeratnom svijetu. Da bi pravio balans. Tvoji roditelji su nas lagali. Nisi ti, NATO, čuvao nikakv mir, ti si ga uništavao. Nisi rođen da bi se borio protiv komunizma, to smo vidjeli kada je sovjetski komunizam umro, borio si se i tada i danas protiv Rusije. To je bio i ostao tvoj glavni razlog rođenja, zato si rođen, zato su te hranili, zato te hrane, zato postojiš.

Nisi ti čuvao nikakav mir u Hladnom ratu. U njemu si se bavio terorizmom. Kroz svoje Gladio operacije ubijao si nedužne po Evropi, neposlušne partije, organizacije i pojedince, a obožavao si da preko svojih medija za to optužuješ druge. Postavljena bomba na željeznici u Italiji, Crvene brigade, pa obaranje aviona, pa bombe u Njemačkoj, pa tajne baze na jugu Italije i širom Evrope, i tako redom tokom cijelog Hladnog rata. Tako si se navodno borio protiv komunizma u Evropi. Tako si se borio protiv nas govoreći da se boriš za slobodu.

(boljabosna.com)

Related Articles

Close