IzdvojenoVijesti

DODIKOVA FABRIKA ZLA: Javni servis Republike Srpske ni riječi o genocidu u Srebrenici, kao da se ništa ne događa na teritoriji manjeg entiteta!!!

Piše: M. ILIČIĆ

Sve svjetske Agencije izvještavaju s lica mjesta, televizijske ekipe javljaju se iz minuta u minut uživo, internetski portali donose ekskluzivne priče koje svjedoče o nezapamćenom zločinu u povijesti ljudske civilizacije.

Gotovo svi mediji, osim jednog. Jutros, naime, javni servis RS-a, Radiotelevizija Republike Srpske nije objavila niti slova o događaju o kojem bruji cijeli svijet. Na internetskim stranicama RTRS-a glavna vijest je jučerašnji odgovor Milorada Dodika, svome kolegi iz Titove 16, Željku Komšiću, da istraži tobožnji pokušaj ubojstva Aleksandra Vučića…

O komemoraciji u Potočarima ni slova, kao da se prije 24 godine nije ništa dogodilo. Kao da pripadnici policije i vojske Republike Srpske nisu odgovorni za najveći zločin od Drugog svjetskog rata, pa nakon svirepog zločina još i prekopavali grobove i raznosili kosti po masovnim grobnicama 30-ak kilometara dalje, kako bi se zameo svaki trag.

Fabriciranje povijesti se nastavlja, žalosno je samo što Dodikovu „fabriku zla“ financiraju i oni čiji će najmiliji danas kosti svojih najmilijih spustiti u grobnice u Potočarima.

Sramota!

(SB)

Related Articles

Close