NEVJEROVATNO: Pogledajte kako su Srbi u Sarajevu palili vlastite kuće i iskopavali mrtve

Pogledajte kako su srbi poslije rata palili vlastite kuće i iskopavali mrtve te BJEŽALI iz Sarajeva jer im je to naredilo srpsko vodstvo.

Propaganda koja im je tada servirana bila je toliko jaka da su sami BJEŽALI iz svojih domova iako nisu imali razloga za to jer im nije prijetila nikakva opasnost pošto je rat već bio završen. Srbe su iz Sarajeva protjerali Srbi i ovo je prava istina.
Organi države Bosne i Hercegovine svima su garantovali mir i sigurnost.Onima koji su činili ratne zločine sudit će se u skladu sa zakonima Republike Bosne i Hercegovine i međunarodnog prava.

Propaganda je učinila svoje i srpsko stanovništvo učinilo je nevjerovatan potez iskopavajući mrtve i paleći vlasitet domove koje su u narednim godinama vraćali u posjed.
Sama činjenica da nijedna pravoslavna bogomolja u slobodnom dijelu grada u periodu 1992-1995 nije taknuta, kao i činjecina da srpsko stanovništvo koje je ostalo nije bilo maltretirano ili ugnjetavano dovoljan je dokaza kakvu grešku su napravili napuštanjem domova.

Pogledajte još jedan video u nastavku: