IzdvojenoVijesti

OGLASILA SE SUPRUGA ČEDE JOVANOVIĆA: Dijagnoza je uspostavljena, ovo je jedina istina o njegovom stanju…

Jelena Jovanović ističe da je konačna dijagnoza uspostavljena poslije nekoliko dana vrlo temeljnih analiza i pretraga te da je postojalo mnogo sumnji, koje su otklonjene.

Špekulacije i dezinformacije o zdravstvenom stanju lidera LDP-a Čedomira Jovanovića uznemirile su njegovu porodicu, a posebno djecu.

Supruga Jelena Jovanović kaže da je u većini slučajeva riječ o neistinama.

– Plašim se iznova svakog dana šta će se pojaviti u medijima, zbog djece. Teško podnose. Valjda imaju pravo da žive normalno – počinje priču supruga lidera LDP-a.

Ona kaže da sve informacije o zdravlju njenog supruga Čedomira Jovanovića koje nije saopćio ljekarski konzilij, ne predstavljaju ništa drugo nego špekulacije.

– Molim predstavnike medija da ne objavljuju uznemirujuće vijesti koje nisu istinite i da nam pruže priliku, a posebno našoj djeci, da što mirnije prođemo kroz ovaj teški period – kaže ona.

Jelena Jovanović ističe da je konačna dijagnoza uspostavljena poslije nekoliko dana vrlo temeljnih analiza i pretraga, da je postojalo mnogo sumnji, koje su otklonjene.

– Ljekari su konstatovali upalu lijevog plućnog krila, mikroembolije na oba plućna krila, pleuritis, disfunkciju dijafragme i, posle nekoliko dana detaljih pretraga, zaključeno je da ima spondilodiscitis, upalu nerava torakalnog dela kičme, odakle, verovatno, i potiču bolovi koje je trpio. Koktel antibiotika deluje, parametri su konačno bolji. Usljed saradnje ljekara sa Grudne hirurgije KBC-a Srbije, Neurologije KBCS-a ‘Dragiše Mišović’ došli smo do pozitivnih rezultata i poslije sedam dana borbe konačno možemo da budemo zadovoljni u ovoj teškoj borbi koja traje mjesecima – navodi Jovanovićeva za “Blic”.

Ono što je važno, kaže, jeste da je Čedomir stabilno, da ima puno povjerenje u sjajan i vrlo posvećen tim ljekara i na putu je da se oporavi.

 

– Konačno je odreagovao i na terapiju i stvari idu nabolje – kaže ona.

Dodaje i da je trenutno stanje njenog supruga posljedica teškog oblika korone koji je imao tokom jula.

– Ljudi, budite oprezni, nosite maske, držite distancu i čim se ukaže prilika, obavezno se vakcinišite, jer mislim da i dalje većina nije svesna koliko je korona opasna – zaključuje Jelena Jovanović.

(Blic)

Related Articles

Close