SKANDALOZNO: Pogledajte kako je ministar MUP RS-a u zagrljaju sa šefom paramilitarnih “humanista” – “Srbske časti” iz Srbije /FOTO/

Lukaču jedino nije promakao tender za kamere na kojem bi njegovi i prijatelji Zorana Tegeltije trebali zaraditi sto miliona KM u narednih deset godina.

piše: Slobodan Vasković
1. Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS i privatni kamera-partner te institucije, izjavio je da nasilnička kriminalna organizacija, pod imenom “Srbska čast”, u Republici Srpskoj ima samo osam pripadnika.  Čini se da ih On sve lično poznaje. Tako je zagrljen sa Marinkom Š., komunalnim policajcem iz Kotor Varoši.
2. Marinko Š. je zagrljen sa Bojanom Stojkovićem, šefom “Srbske časti” iz Niša, sklonom nasilju i svemu nezakonitom.

3.Fotografija, koja slijedi iz serijala “Zagrljeni”, pokazuje čvrsto spojene Lukača i Stojkovića. 

 

4. Sve nekako ukazuje da Lukač posebno pazi na pripadnike “Srbske časti” iz Republike Srpske, jer koga god Stojković zagrli, grli ga i Lukač.  Zagrljena vojska – sastavljena od kriminalaca, “humanitaraca”, komunalaca i šefa policajaca.

5. Uzgred, uopšte nije tačno da u RS ima samo osam pripadnika “Srbske časti”; Ima ih mnogo mnogo više, što svjedoči slika iz Prijedora, a regrutacija se nastavlja.

pripadnici “Srbske časti” u Prijedoru

Uzgred, nije se čuditi ni Lukaču što mu, zbog “poslovnih radarskih obaveza”, ovakve činjenice “promiču”: Promaklo mu je opasna bezbjednosna situacija – davanje posla sa kamerama turskoj firmi, uvezanoj sa turskom obavještajnom službom i sa SDA; “Promakli” su mu i još neki datumi, a posebno mu je “promaklo” da je prvo obećao Rusima da će obučavati specijalce RS (2015.), a potom i Amerikancima i Britancima (2018.).

(Lukaču jedino nije promakao tender za kamere na kojem bi njegovi i prijatelji Zorana Tegeltije trebali zaraditi sto miliona KM u narednih deset godina.)