IzdvojenoVijesti

SPREMA SE KONAČNI OBRAČUN SA DNS-om; DODIK PORUČIO: “Možeš kako hoćeš, ali ne možeš dokle hoćeš” (VIDEO)

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da poštuje odluku DNS-a da izađe iz koalicije, ali da ta odluka neće uticati na trenutnu poziciju Vlade RS-a.

Dodik je istakao da mnogi članovi DNS-a najavili da će ostati privrženi koaliciji, ali da će sve biti jasno nakon večerašnjeg sastanka lidera koalicije na kojem će se analizirati odluka DNS-a da istupi iz vladajuće koalicije u RS-u i na niovu BiH, a koji će biti održan u Banjaluci u 19 sati.

  • Na sastanak je pozvan i gospodin Nešić, ali ne znam da li će doći – rekao je Dodik.

Dodik je rekao da će prvo obaviti telefonski razgovor sa Nešićem kako bi mu rekao da nije pristojno da pripisuje neke stvari drugima koje DNS-u, kako je rekao, već “leže na leđima”.

  • Priča o gramzivosti, zloupotrebi položaja, zgrtanju para… Ako je neko sinonim za takve stvari, to je onda DNS iz Istočnog Sarajeva. Tamo su uzimali sav monopol od “Puteva” i mnogi časni ljudi iz te stranke od toga nisu imali nikakve koristi – kaže Dodik.

Vrijeme za obračun DNS-a sa tom grupom je bio kada su, kako je rekao, šutali novac na nekom veselju, ali dodao je, to tada nije urađeno.

  • Ima jedna narodna izreka: Možeš kako hoćeš, ali ne možeš dokle hoćeš – naglasio je Dodik.

Izvor: SB

Related Articles

Close