IzdvojenoVideoVijesti

SRBIJA NA NOGAMA; SVI BRUJE O GOSTOVANJU VEDRANE RUDAN KOD MARIĆA: Sprašila mu je SVE U LICE! Marić se bezuspješno vadio! (VIDEO)

Književnica Vedrana Rudan poznata po britkom jeziku, gostovala je kod Milomira Marića u emisiji, a nekoliko puta mu je rekla da je retardiran, prostak, divljak a da je Sarapa gospodin čovjek za njega, te nastavila u istom stilu rekavši mu da mu je emisija Ćirilica davež, kao i da je dosadan.

  • Svi su gospoda u odnosu na tebe. Ti si prostak i divljak! – rekla mu je Vedrana, na šta se Marić nadovezao da će posle toga žene poludjeti za njim.

  • Žene poludjeti za tobom? Ma ajde molim te! – obdrusila mu je ona.

Marić joj je na sve to odgovorio sa osmijehom rekavši će žene tek sad poludjeti za njim i zahvalio joj što mu diže cijenu.

A onda je Vedrana nastavila u sličnom stilu…

  • Ti si pametan čovjek… ponekad… Šta će tebi Evropska unija? Svi pametni znaju da smo ulaskom izgubili more, hotele, ceste, rafinerije, sve je to postalo mađarsko, njemačko, američko…” rekla je Vedrana Rudan dobacujući Mariću da će Vučić vjerovatno doživjeti infarkt jer ga davi svojim 24-satnim intervjuima.

  • I dalje govorite u gluhe uši… Ja ne razumijem zašto neko sanja ulazak u EU – kazala je Vedrana na šta joj je Marić rekao da još sanja Evropu, a ona njemu: “Zato što si glup!”

Na pitanje o suprugu Ljubiši, Vedrana se osvrnula na život bez supruga.

(S.B.)

Related Articles

Close