IzdvojenoVijesti

Za koga mi glasamo, zašto bh. političari ovo ne spriječe? Premijerke Srbije i RS izazvale strašan nacionalisički skandal u BiH!

Premijerke RS-a i Srbije Željka Cvijanović i Ana Brnabić, te gradonačelnik Trebinja Luka Petrović danas su u trebinjskom naselju Gorica otvorili Vrtić “Srbija”, a u koji je Vlada Srbije uložila milion KM.

Petrović je zahvalio Brnabić i Cvijanović, kao i predsjednicima Srbije i RS-a Aleksandru Vučiću i Miloradu Dodiku, koji su prihvatili inicijativu za izgradnju vrtića “Srbija”.

Cvijanović je izrazila zadvoljstvo što će vrtić služiti na dobrobit porodicama i mališanima koji će ovdje boraviti.

Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je da je sve počelo 2014. godine, kada je Aleksandar Vučić postao premijer Srbije i istakla je da je Srbija od tada u RS uložila 21.500.000 eura u projekte koje su kandidovale lokalne zajednice.

“Ova djela govore najviše o jedinstvu i bratstvu između Republike Srpske i Srbije i nastavićemo tako”, poručila je Brnabić.

Cvijanovićevu, Brnabićevu i Petrovića dočekao je veliki broj mališana u pratnji roditelja i stanovnika Gorice, od kojih su neki nosili transparente dobrodošlice, kao i one na kojima je pisalo “Srbija” i “Republika Srpska” – prenosi mondo.ba.

Related Articles

Close